leeg

Nivelko B.V. is een allround metaalbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van alles wat niet standaard is. Wij leveren aan bouwbedrijven en industrie, maar ook als particulier kunt u bij ons aankloppen. Voor het hele project, van ontwerp tot montage, kunt u op Nivelko een beroep doen.

Zo kunt u bij Nivelko terecht voor trappen in alle gewenste uitvoeringen; -

- Rechte steektrappen

- Hoektrappen

- Spiltrappen

- Wenteltrappen

Deze worden op specificatie gemaakt en kunnen uitgevoerd worden met treden uit diverse materialen: staal (rooster, geperforeerd), hout, glas, natuursteen, enz. Indien de trap uitgevoerd wordt in staal, dan kan deze verzinkt worden of voorzien van natlak of poedercoating in iedere gewenste kleur. Ook een combinatie van verzinken en poedercoaten (zgn. duplex-systeem) behoort tot de mogelijkheden. De trap kan ook uitgevoerd worden in aluminium of roestvaststaal, al dan niet in geslepen uitvoering.

Ook voor hek- en leuningwerk of balustrades draaien wij onze hand niet om. Ook dit is in velerlei uitvoeringen te leveren; van eenvoudig tot zeer exclusief. Ook hier zijn weer verschillende materialen in meerdere uitvoeringen toepasbaar voor zowel balusters (staal, rvs, aluminium, in plat, koker of buis) als ook voor de vulling (glas, dichte of geperforeerde plaat, gaas, strip, rond etc.).

Tevens maken wij (speciale)constructies voor diverse toepassingen en doelgroepen. Van luifels tot kunstwerken, stalen bordessen of kapconstructies, u zegt het maar. Ook hiervoor kunnen diverse materialen (of combinaties daarvan) toegepast worden.

Ook op het gebied van walsen en buigen kunnen we u van dienst zijn. Wij beschikken over een moderne, computergestuurde wals-/ buigunit, waarmee profielstaal, koker en ronde buis kan worden gebogen, gewalst of d.m.v wentelbuigen in 3-D gewalst kan worden. Zeer geschikt voor leuningwerk of andere bijzondere produkten met een ronding.

Uiteraard is Nivelko u ook graag van dienst voor het minder specialistische werk.

Loopt u eens door onze site en bekijk de foto’s. Dit is slechts een kleine voorstelling van alles wat Nivelko B.V. voor u zou kunnen doen.
 

[Welkom] [Introductie] [Producten] [Projecten] [Ontwerpen] [Contact] [Locatie]